KashaCauz EliWinkle GitaDecke Nyeste Panama Landsholdstrøje Marshall CarenLeig

1) Batistuta, Edmundo, Balbo, Chiesa … du spillede med nogle gode angribere for Fiorentina. Hvordan var det at være i en midtbane med sådanne angribere foran dig?
Han ville være lige så god som topspillere i øjeblikket og sandsynligvis var han den mest produktive angriber, jeg nogensinde har spillet Nyeste Ajax Fodboldtrøjer med. . 3) Har du nogensinde haft et tilbud om at spille i England eller i udlandet? Var der større klubtilbud om at forlade Fiorentina?
4) Hvor specielt vandt det Coppa Italia? Er det en overraskelse, at klubben ikke har vundet noget topsølvtøj siden da? Billige Valencia Trøjer 5) Er der nogen overraskelse, at Fatih Terim stadig arbejder i dag? Du har talt om, hvor stor indflydelse han havde på Fiorentina, fortæl os lidt, hvorfor han var så god.
1) Før sidste sæson begyndte, talte du om konsolidering. Var du tilfreds med kampagnen? 3) Hvordan kommer du overens med præsident Enrico Lenzi? Hvad er målet for næste sæson?
Forholdet til Lenzi er fremragende, selv hvis vi ikke ser hinanden ofte. I næste sæson skal vi sigte mod frelse og forsøge at have et stille mesterskab. .
4) Hvad med Lenzis ultimative ambitioner? Har Real Forte Querceta potentialet til at nå Serie B eller endda A? Om Lenzis ambitioner skal du spørge ham. Jeg Nyeste Atletico Madrid Fodboldtrøjer tror ikke, der er en chance for at se Real Forte Querceta i Serie A. Det ville allerede være et mål at være i stand til at nå de professionelle..

EveNickso tröja på spanska ChanteDen
HSHJanie fotballdrakter IsidrojaI
LarryGilt camisetas de futbol CharmainS