KlaudiaMo EllenGree SophiaKae Newcastle United Drakt Jamey IsiahTenc

Dyche har begynt å ta tak i disse problemene, spesielt i 3-0-nederlaget mot Chelsea, da han etter en dårlig første omgang byttet til en 4-5-1-formasjon som ga Burnley mer kontroll på sentral Newcastle United Drakt midtbane. Kanskje de burde distribuere dette systemet med mer regelmessighet, ikke minst for å riste opp ting og holde motstanderne gjette; Dyche’s 4-4-2 har vært konsistent for lenge, og har gitt ledere rikelig med kampdata for å strømme over under forberedelsen.
Så igjen så Burnley mer ut som deres gamle selv i 1-0-nederlaget mot Tottenham tidligere denne måneden, der et sent Harry Kane-mål bortskjemte det som kunne Billige Kroatia Drakt ha vært et veldig imponerende poeng for Dyches side. Tilsvarende uavgjort med West Brom var mer i tråd med Burnley vi har blitt vant til de siste årene, mens 0-0 med Brighton for fjorten dager siden var en prestasjon av defensiv beslutning. .
Burnley vil ta oppmuntring fra det, selv om de ble utsatt 19 til fire av Graham Potters side, fordi det var første gang denne sesongen Mee og Tarkowski startet sammen. Plutselig forsvarte Clarets godt igjen og innrømmet først og fremst lenge -arrangere skudd og vellykket blokkere flertallet av disse.
Og med nye eiere i horisonten, er det viktig at Burnley snart vil hente poeng. Dyche sies å være sentralt i planene til begge interesserte parter, ifølge The Telegraph, og mens det er uklart hvor mye penger som vil bli investert i nye rekrutter, er Dyche den rette mannen for å få inn spillere av høyere kvalitet. Billige Chelsea Drakt . Fotballen hans er ikke bare hovende lange baller, og Burnley er mer fleksible og proaktive enn mange antar. Hvis de kan komme seg gjennom denne klissete lappen, kan Dyche føre dem inn i en rikere fremtid..

MerlinHop kopen voetbalshirts NadiaArgu
AlisaPins Nyeste Monaco Fodboldtrøjer NataliaEv
LiamFulle landslagsdrakt håndball NIGTerrel