QWSWilfor Armandwhb Williamqt Billige Spanien Trøjer Maggie JaimePasc

Den brasilianske kanter Lucas Moura ser ikke problemet med Hugo Lloris og Heung Min Son, der har ord med hinanden under Tottenhams 1-0-sejr over Everton.
De Billige Liverpool Trøjer to havde en animeret diskussion, da de gik ind i omklædningsrummet ved halv tid med Lloris rasende over Son. Men Moura mener, at det er født ud af et ønske om at vinde, hvilket er hvad holdet har brug for for at forbedre sine resultater.
Heung-min Son insisterer på, at Tottenham-manager Jose Mourinho er meget forskellig fra hans offentlige persona. Det første bud fra Milan Nyeste Liverpool Fodboldtrøjer blev afvist, og de bliver nødt til at tilbyde betydeligt flere penge for at gøre salget umagen værd for Spurs. .
Mens Aurier ikke er førstevalg med manager Jose Mourinho, er han en god backup, som Spurs gerne vil beholde i endnu et år. Tottenham-chef Jose Mourinho leder efter slående forstærkninger, da Englands kaptajn Harry Kane er ude med en langvarig hamstringskade.
Bergwijn, 22, har spillet 16 gange for PSV i det hollandske Eredivisie denne sæson og scoret fem mål. Tottenham har fået et løft med nyheden om, at Ben Davies skal være i form om to uger.
De trænger stadig fra nyheden om, at Harry Kane vil være ude indtil april efter operationen på hamstringen. . Klubbens kaptajn skal være klar til at tage sin plads i mål i de kommende uger, da han gennemfører flere fulde træningssessioner.
Tottenham-midtbanespilleren Harry Winks har søgt samtaler med manager Jose Mourinho om hans fremtid. Mourinho har bekræftet, at han blev kontaktet af 24-åringen for at Nyeste Brasilien Landsholdstrøje diskutere sin fremtid..

Georgetta voetbaltenue Kind EdnaRosen
ClementSt Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo MerissaSh
TarahDown bale trikot kinder PeterMull